Fogbeültetés

A fogbeültetés a modern fogászat egyik legkorszerűbb megoldása. Ha hiányzó fogak pótlására van szükség, a fogimplantátumok tartós és esztétikus megoldást kínálnak. A fogimplantátum egy mesterséges foggyökér, amelyet a csontba helyezünk. Az implantátum anyaga általában titán, amely biokompatibilis és erős. A beültetési folyamat több lépésből áll. Először alapos konzultáció és vizsgálat történik. Röntgen- és CT-felvételeket készítünk a csont állapotának felméréséhez. Az implantáció során helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A fogorvos egy kis bemetszést végez az ínyen, és az implantátumot a csontba helyezi. A gyógyulási idő alatt az implantátum integrálódik a csonttal. Ez az időszak általában 3-6 hónapig tart. A gyógyulás után az implantátum stabil alapot nyújt a korona számára. Az utolsó lépésben egy egyedi készítésű koronát helyezünk az implantátumra. A végeredmény egy természetes kinézetű és funkciójú fog. A fogbeültetés hosszú távú megoldást kínál. A megfelelő szájhigiénia mellett az implantátumok élethosszig tartóak lehetnek. A beültetési folyamat fájdalommentes a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően. A gyógyulási idő alatt minimális kényelmetlenségre számíthat. Tapasztalt fogorvosaink és korszerű technológiánk garantálják a legjobb eredményt. A fogbeültetés javítja a rágás hatékonyságát és az esztétikát. Az implantátumok segítenek megőrizni az állcsont egészségét is. A Dentina Team elkötelezett a páciensek elégedettsége iránt. Személyre szabott kezelési tervet készítünk minden páciens számára. Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni, forduljon hozzánk bizalommal!

Fogbeültetés a Dentina Team-nél – Részletes Bemutatás

A fogbeültetés a modern fogászat egyik legkorszerűbb megoldása a hiányzó fogak pótlására. Az eljárás során egy mesterséges foggyökeret, azaz implantátumot helyezünk be a csontba, amely stabil alapot biztosít a később felhelyezendő koronának. A fogimplantátumok titánból készülnek, amely biokompatibilis és rendkívül tartós anyag. A beültetési folyamat több lépésből áll, kezdve a részletes konzultációval és vizsgálattal. Röntgen- és CT-felvételek segítségével felmérjük a csont állapotát és a beültetés lehetőségeit. Az implantáció során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a beavatkozás fájdalommentes. A fogorvos egy kis bemetszést végez az ínyen, majd az implantátumot a csontba helyezi. A gyógyulási időszak alatt, amely általában 3-6 hónap, az implantátum integrálódik a csonttal, biztosítva ezzel a stabilitást. Ezt követően az implantátumra egy egyedi készítésű korona kerül, amely esztétikus és funkcionális szempontból is kiváló. A fogbeültetés hosszú távú megoldást kínál, és megfelelő szájhigiénia mellett akár élethosszig is tarthat. Az implantátumok javítják a rágás hatékonyságát és az esztétikai megjelenést, valamint segítenek megőrizni az állcsont egészségét is. Tapasztalt fogorvosaink és korszerű technológiánk garantálják a legjobb eredményt. A beültetési folyamat során minimális kényelmetlenségre számíthat, és a gyógyulási idő alatt is biztosítjuk a szükséges támogatást és utókezelést. A Dentina Team elkötelezett a páciensek elégedettsége iránt, és minden páciens számára személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni, forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk visszanyerni a mosolyát és az önbizalmát!

Ha további kérdése van a fogbeültetéssel kapcsolatban, vagy szeretne időpontot foglalni, lépjen kapcsolatba velünk a Dentina Team-nél! Mi mindig készen állunk, hogy segítsünk Önnek visszanyerni a szájüregi egészségét és mosolyát.